8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

Останалите в източната и западноевропейската страни вече могат да си позволят почти всеки. След като натрупате определена сума за една работна година, можете да си починете добре на семейството си на брега на Средиземно море или на Черно море или да отделите време за преглеждане на световноизвестни забележителности. Има обаче малък слой много богати хора, които имат възможност да прекарат почивка с безпрецедентен мащаб. Тук всичко се определя от парите. За определена сума, можете да се организирате просто невероятно такова развлечение. Да се ​​запознаем с осемте най-скъпи обиколки на планетата.

Неподвижен остров

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

На остров Муша Кей, който е част от Бахамите, има пет отделни вили, които могат да бъдат наети само заедно. По този начин туристите, които искат да се отпуснат на това небесно място, ще трябва да наемат цял ​​остров. Според правилата, заедно с временните собственици на вилите могат да идват само 23 гости.

Ако гостите най-малко 12 души, дневната почивка, включително храна от местните готвачи и скъп и изключително алкохол, ще бъде на стойност $ 37 500. И ако поканеното лице е 23, а след това $ 50 хиляди. На ден

За развлечение на богатите хора на острова, има треньори по тенис, голф и гмуркане, спа център, разнообразни забавления за деца и така нататък. Ако гостите ще бъдат нещо, което не трябва да се пропуска, а след това през деня те доставят всичко, което те моля ,

Пътувайте по света

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

Ежегодно 18 души пътуват по цял свят. Всеки от тях е удоволствие струва $ 105 000. В Ню Йорк, тези щастливци седят на борда превъзходно частен самолет и летят наоколо в продължение на 26 дни, осем страни на света. По време на турнето те спират в елитните хотели. Пътуването завършва с пристигането в Маями.

Африкански сафари

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

Според наблюденията, африканската сафари всяка година става все по-популярна. Има компании, които предлагат сафари на цена от 30 хиляди долара на човек (групата може да включва не повече от 8 пътници).

Пътуването включва посещения в пет африкански страни, където можете да посетите техните национални паркове. Любопитно е, че обичайните водачи на сафари честно предупреждават, че е малко вероятно да посрещнат всички очаквани животни. Тук можете да видите почти всяко животно.

По време на обиколките компании използват хеликоптери и радари, за да проследи движението на животни, което дава абсолютна гаранция, че все още ще бъде в състояние да видите жираф или леопард.

Морски круиз

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

Околосветско пътешествие на луксозен лайнер Queen Mary 2, заемащ 106 нощи в кабина за двама ще струва $ 340 000. Освен това ще Ви бъде предоставена с частна фитнес зала, частен басейн и личен иконом.

Ако отидете да пътува инкогнито, вие със сигурност ще осигури: слизането до плажа ще бъде на отделен стълба, в допълнение, ще бъде възможно да се възползват от личен лодка.

Пътуване до най-интересните места в света

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

Любопитно двугодишно турне, което включва посещение на 157 държави със световноизвестни архитектурни паметници. Бюджетният пакет на обиколката ще струва на любителите на атракциите $ 1,5 милиона.

Цялата материя се усложнява от факта, че много от световните съкровища са разпръснати много отдалечено, а някои са просто разположени в опасни точки от живота, например в зони на военни конфликти. Организаторите обаче обещават да решат проблема как да донесат неуморими пътници до горещите точки на земята и как да ги извадят оттам невредими.

Летете в космоса

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

Полетът в космоса ще струва само $ 100 000. Такива пари трябва да се изплатят за обучение преди полета и възможността да бъдете в космоса за един час. Ако обаче по някаква причина не можете да летите, парите няма да ви бъдат върнати.

Кулинарна обиколка в света на Мека

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

Само за $ 200 хил., Можете да посетите всички най-добрите ресторанти в света. Повечето от тях се намират в САЩ, Англия, Франция, Хонг Конг и някои скандинавски страни.

Вечер с гейша

8 най-скъпи туристически пътувания на планетата

$ 25 000 ще струват 10-дневна обиколка на Япония. По време на пътуването ще спрете в най-добрите хотели и ще хапнете в елитни ресторанти. Основното обаче е възможността да прекарате време с гейша, който не само комуникира с вас, но също така има и истинска чайна церемония.

Loading...